Thursday, March 21, 2013

Ok, jag vet, jag har ingen förklaring bara...äcklas lite...


När jag kom hem från jobbet i går hade jag bestämt att jag inte skulle åka till J, jag ville inte till andra sidan älven, jag ville vara hemma, bli varm igen efter att ha frusit och bara må gott. Jag skulle säga Nej!

Jag var säker ett par timmar, men efter 18.00 ringde han och frågade vad jag gjorde, jag åt mat, han undrade om jag kunde komma till honom. Jag sa först nej, för att jag ville inte gå ut i kylan igen, skulle duscha och ta hand om mig, min hud. Men han frågade varför, och varför och varför jag inte kunde komma till honom. Tillslut gav jag upp, jag ville inte ljuga och hitta på en anledning, så det var enklare att åka.

Älvsnabben gick inte så ofta, men såg sedan att jag kunde ta en buss - ta bussen! Jag hade förklarat att jag INTE tycker om hållplatsen Eketrägatan, allt för många tråkigheter har hänt där så jag känner mig inte trygg.

På väg till J så ringde han och frågade vart jag var, jag svarade att jag var på väg, var på bussen och skulle vara framme alldeles strax. Han frågade om han skulle hämta mig vid hållplatsen ”då du är övertygad att du skall bli våldtagen där, hahahaha!” Hade förklarat vart min rädsla kom från och när han försökte ”skämta” om en rädsla så blev jag än mer putt.

Hoppade av vid Kyrkbytorget, kände igen hållplatsen och visste att den inte låg allt för långt från där J bodde. Gick i den isiga blåsten till hans hus och där fick jag stå och vänta ett tag. Jag frös så, så pass mycket att tårar rann och blev kalla på kinderna och näsan rann, ont i halsen hade jag och ostadig på bena hade jag varit hela dagen - så jag svor över det ”våld” jag gjorde på mig själv när jag åkte fast jag ville vara hemma.

Det var uppenbart för mig varför han ville ha mig där, han tyckte jag verkade lite avslagen när vi kommit upp till hans lägenhet, jag förklarade att jag inte var på tipp topp humör samt att jag var iskall ända in i benen.

Han åt(vill inte gärna äta hos honome efter den senaste kulinariska erfarenheten samt hygien), vi tittade på TV och när jag sa att jag ville tänka på refrängen, klockan var nästan 22:00,kollade han när bussarna gick, jag hade sagt att den gick vid 22:00 vilket den gjorde men inte sagt att de gick med 30 min mellanrum. 

Så började han med sin ”förförelse teknik”, han sa att vi hade oavslutade affärer, jag hade ”fått mitt” dagen innan nu var det hans tur, jag rös, tänkte för mig själv att om han bara visste hur jag ”låtsades” för att få det över, skulle han förstå att jag långt i från fått ”mitt”.

Till detta vill jag bara lägga till att när han slog på TV var det som kom upp som program en porr-station och en ordentlig sådan, ”det var en annan kanal igår var hans förklaring, men inte gick det snabbt med kanal byte precis.

Ok, hans förförelse teknik denna afton bestod av ”oavslutade affärer” för att sedan gå till att klämma åt mina bröst så de lämnar blåmärks fingeravtryck på huden dagen efter, han tycker han är super ”sexig” och verkligen har förförelsen väl på väg, precis som om bröstvårtorna inte styvnar till av andra anledningar - inte direkt ett ”stånd”. Han blir i alla fall upphetsad och, jag ber om ursäkt för att jag berättar detta men, han tar fram sin manliga ”joy-stick”, tar min hand och placerar den på den. Han sa att ”du kommer nog att missa din bussen hahaha”.

Ooohhhh - så sexig han är!!! Jag gör vad han önskar ett tag och allt jag tänker på är att jag vill att det skall vara över, tittar lite på TV, tittar på honom, funderar på vad jag tänkte på och bubblan och mysteriet sprack.

När allt var överstökat ville jag ge mig själv ett litet nöje, så jag gick in på badrummet, låste dörren tog fram iPhone och började ta bilder - lite skall jag få ut av denna kväll, lite bilder att visa Solrosen!! Skrattäcklas lite! Bilder på allt damm, konstiga fläckar på golvet och annat äckel.

Sedan började jag ta på mig ytterkläderna och göra mig klar för att gå till bussen - revidera detta - springa ner för trapporna, ut genom dörren och till bussen som skulle ta mig hem.

”Skall du inte ge mig en puss, en kram?!”

Krama honom, gav honom ett par pussar, han har snus kvar under läppen, han kysser mig med den i, och varje gång slutar det i att jag mår illa, fysiskt illa, tror jag är allergisk. Sa till honom att jag inte tänker kyssas om han har snusen under läppen.

Men det hade jag glömt denna kväll, så jag mådde illa, frös, huvudvärk och ont i halsen samt har vingliga ben som Bambi på isen. Jag tackade igen nej till sällskap till bussen.

Så kom bussen, jag gick på, satte mig och började fundera på ommöblering.

Och JA, jag vet absolut vansinne...men jag skall ta mig en fundering, för visst han är snäll.......

No comments:

Post a Comment