Wednesday, January 23, 2013

Hemma...




Nu mera hoppar jag av spårvagnen vid Vagnhallen Majorna, det är skönt att få komma in på gården så långt från min port som möjligt, så jag kan gå i genom hela gården och hälsa på gårdskatterna, grannarna och spårvagnarna. Det är kallt, så där att det verkligen biter i näsan, i kinderna, men gott var det.

Tog tag i att bära upp skåpluckorna till vinden, och soporna kastade jag i morse, och diskvatten är tappat i vasken - sedan tog det slut, för då ville jag måla, fortsätta med arbetet för att få den som jag ville, min morgontavla. Diskvattnet kallnade och fick stå.

Det har gått bättre idag, även fast tankarna flyger till honom, och önskan om att telefonen skulle signalera. Men det har gått längre mellan tankarna, och jag kan nu ha tv:n på, som bakgrunds ljud - nu går det bra, det var jobbigt tidigare.

Så höll jag mig undan från Mötesplatsen hela dagen, på jobbet skall man jobba kom jag på, men då jag kom hem och jag ville in och titta om jag fått något meddelande, inte något från den som jag hade hoppats från, även fast han varit inne och titta, men...jag får släppa det, allt är inte förbi.

Fick ett meddelande från han jag var och åt med på söndagen, han sa att jag inte var den, DET hände inte vid vårt möte, jag hade inte tänkt att skriva något till honom, bara låta det rinna ut i sanden, inte mer med det. Men han skrev och jag tänkte, jag svarar, bara önska honom lycka till, jag för min del sörjer inte - för mig var det mest för min skull, för att visa att jag kan, att jag vågar.

Men idag var det skönt att komma hem, bli varm med fötterna i tofflorna, med min Vagnhall utanför fönstret och Älvsborgsbron som bakgrund till allt!

No comments:

Post a Comment