Thursday, February 7, 2013

I Bästa Bridget Jones Anda....



I äkta Bridget Jones anda har jag frossat i onyttigt sedan jag blev dumpad, och nu har jag gått upp i vikt, så jag arbetar nu på att åtgärda det. Inte är det flera kilon men jag har lovat mig att inte passera en viss vikt och jag börjar komma nära. Så fredagar får jag äta gott, men resten är återhållsamhet som gäller - för min skull.

Jag tar alltid trapporna upp till kansliet, vi sitter på andra våningen och måste säga att jag är stolt över mig själv för även när jag är jättetrött så tar jag trapporna - det känns bra. Och för tillfället så är det Zara Larsson som hjälper mig upp i en liten raskare fart. Jag hittade henne via Spotify - underbar sak det där. Det har även lett mig till The Swedish House Maffia.

Behöver all positiv kraft som jag kan få, verkligen pumpar i mig positivitet för att inspirera till nya utmaningar, så jag inte blir feg, så jag inte går och gömmer mig igen.

Att gå ner det jag gått upp är målet, så sluta äta godis etc varje dag och ta en promenad när möjlighet bjuds, det är vad jag behöver.

För likt Bridget Jones så har jag hjärtesorg, men samtidigt kan jag inte tillåta mig drunkna i det, för det finns så mycket mera där ute - flera trappor, fler möjliga dejter och andra äventyr!


No comments:

Post a Comment